Împachetări cu parafină

 • Împachetări parafină
  Lei20/100 zonă / total
  PREŢUL INCLUDE:
  • folie bikini de unică folosinţă

Împachetările cu parafină constau în aplicarea parafinei pe o anumită regiune a corpului.

Printre efectelele benefice ale împachetărilor cu parafină se numără:

 • producerea vasodilataţiei capilare, asigurând o mai bună circulaţie a sângelui în regiunea unde este aplicată, activând metabolismul local şi grăbind procesul de recuperare medicală;
 • creşterea elasticităţii: la o temperature între 40 şi 45 grade Celsius, extensibilitatea colagenului din tendoane, ligamente, capsule articulare creşte, permiţând exerciţiile de întindere necesare reducerii anumitor retracţii.
 • efect decontracturant: contructările musculare sunt combătute, indiferent dacă au la origine afecţiuni neuro-scheletice sau neurologice, prin ameliorarea funcţionarii receptorilor din muşchii responsabili cu reglarea tonusului muscular;
 • efect antialgic: durerea este diminuată datorită reducerii contracturilor, datorită ameliorării circulaţiei sanguine, dar şi prin acţiunea directă asupra mecanismelor de control ale durerii, prin creşterea pragului de percepţie a ei, prin inhibarea transmisiei şi prin stimularea secretiei de endorfine.

Tratament cu parafină pentru slăbire

Tratamentul cu parafină poate fi folosit şi dacă vrei să slăbeşti. Se aplică parafină caldă pe zona dorită (abdomen, coapse etc) pentru a stimula transpiraţia şi pentru a elimina toxinele. În continuare se lasă să se racească, iar când parafina devine casantă se îndepărtează . Acest tratament cu parafină este ideal pentru a pierde centimetri din talie sau picioare, zone în care se acumulează depozite de grăsime foarte uşor.

Tratamentul cu parafină este benefic pentru organism, deoarece catifelează pielea şi o hidratează profund. Prin urmare, atunci când ai timp liber nu ezita să-ţi răsfeţi corpul cu un astfel de tratament. Vei fi încântată de rezultat.

Contactează-ne

Trimite-ne un mail

Start typing and press Enter to search