Remodelare corporală cu Ultrasunete

 • Ultrasunete
  Lei20 /zonă/5 minute
  PREŢUL INCLUDE:
  • gel
  • ser tratament
Tratamentele cu Ultrasunete sunt excelente pentru remodelarea corporală deoarece reprezintă una din puţinele metode în cursul căreia întâlnim un efect dublu: de spargere a depozitelor de grăsime calcifiate şi de dizolvare simultană a lor, cu rezultate vizibile într-un timp relativ scurt. 

Un tratament cu Ultrasunete este foarte asemănător cu cele folosite în centrele medicale, doar că în remodelarea corporală, Ultrasunetele penetrează cu câţiva milimetri mai în profunzime, ajungând la nivelul ţesutului adipos unde se găseşte celulita.

Tratăm celulita cu ultrasunete

Tratamentul anticelulitic cu Ultrasunete îmbină efectul termic provocat de Ultrasunete cu acţiunea activă a ingredientelor din creme anticelulitice. Ultrasunetele creeaza micro-vibraţii invizibile (un milion vibraţii pe secundă), percepute foarte uăor pe epidermă, care penetrează 4-5 cm în grăsimea subcutanată, spărgând depozitele de grăsime calcifiate. Practic, acţionează asemeni unui micro-masaj, solicitând mecanic ţesuturile care se încălzesc şi defibrozează celulita.

Beneficii Tratament cu Ultrasunete: 

 • efect anticelulitic prin înmuierea nodulilor celulitici şi eliminarea lor
 • redarea elasticităţii pielii
 • efect antivergeturi prin uniformizarea culorii epidermei
 • efect anticearăan şi de lifting facial prin stimularea activităţii celulare, controlează oxidarea celulară şi activarea melaninei de sub piele. Permite pătrunderea în profunzime a produselor profesionale aplicate pentru reducerea ridurilor şi hidratarea epidermei.
 • realizează o profundă sonoforeză – Ultrasunetele, printr-o presiune acustică, maximizează eficienţa ingredientelor active din cremele antirid, antivergeturi, anticelulită.
 • activare a micro-circulaţiei cutanate prin acţiunea termică a tratamentului cu Ultrasunete.
Contraindicaţii tratament cu Ultrasunete:

Tratamentul cu Ultrasunete este contraindicat persoanelor care au dermatite, răni deschise, varice pronunţate, purtătorilor de tije metalice, celor cu boli cardiace sau astm.

Recomandări tratament ultrasunete

Îmbinarea de tratamente cu Ultrasunete cu Împachetări sau o sedinţa de electrostimulare lifting facial conduce la maximizarea efectelor anticelulitice şi antirid.
Contactează-ne

Trimite-ne un mail

Start typing and press Enter to search